torsdag 10 januari 2013

Vägen till OSCARSgalan

Bästa läsare!

För drygt en halvtimme sedan blev det klart vilka filmer som är nominerade till årets oscarsgala. En kan tycka mycket om denna gala och spy galla hur mycket som helst. Men faktumet kvarstår, detta är stort och en fantastisk verklighetsflykt och det är ju sådant vi värdesätter här på Filmstörd.

Som många har märkt har det varit lite slött på bloggen på sistone då både Selle och Helle legat på latsidan och levt i verkligheten. Men nu ska det bli ändring på det! Fuck verkligheten, det är januari, vem fan vill vara med på det? Så fram till och med oscarsgalan har vi tagit på oss den fantastiska uppgift att titta på de flesta nominerade filmer, recensera de för er och ge vår dom innan akademin ger sin.

Vi kommer att titta på alla filmer vi kan hitta med fokus på de tyngsta kategorierna. Så följ med oss, göm er under täcket och låt oss låtsas att Hollywood gett oss denna alldeles speciella uppgift i vintermörkret!

/Selle och Helle

2 kommentarer:

  1. Härligt, det ser jag fram emot! Ska försöka göra samma sak på min blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul Rebecca! Vi får jämföra tyckandet sen, men smaken är ju som baken så anything goes! :) Finns alltid anledningar att gilla eller inte gilla en film!

      Radera