torsdag 30 augusti 2012

What to expect when you´re expecting (2012)

Det vore lite överdrivet att utfärda en varning, men det kan ju vara på sin plats i inledningen att inte rekommendera denna. Men det finns i alla fall många riktigt snygga människor att titta på. Cameron Diaz, vad har hänt där?!

Vi får följa flera par - något försöker få barn, något kan inte, några blir på smällen mot sin vilja, för något är det inte passade just nu. Så mycket mer händer inte och förutom att SPOLIERS ALERT!! alla får barn på slutet. Vägen dit är ganska trist att följa, det enda par som egentligen sticker är hon som får barn på en nysning. För vissa går det lätt, för andra inte. 

Annars slår det mig mest, än en gång, vilken sjukt dålig skådis Jennifer Lopez är. Det visste vi ju innan, hon är snygg och kan sjunga och dansa, men agera? Come on. Finns det människor som ligger i soffan och sprattlar med benen till finalen av någon amerikansk version av Let´s dance eller som formar munnen till ett O av spänning över detta program? Overacting. Jaja, detta skulle ju vara en filmrecension, men jag tycker att det känns viktigare att uppmärksamma Lopez så att hon får komma in på en skola.

Betyg: 2-/5
/Helle


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar